ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Παξιμαδάκι λαδιού ψημένο με γαλοπούλα και τυρί
ΥΛΙΚΑ

Για 1 μερίδα:

  • 3 παξιμαδάκια λαδιού “το Μάννα”
  • 2 φέτες τυρί του τοστ
  • 2 φέτες γαλοπούλα
  • 5-6 τοματίνια
  • ρίγανη
  • μερικά φύλλα βασιλικού

Για τη σως:

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το τυρί και τη γαλοπούλα σε φέτες που έχουν το μέγεθος παξιμαδιού.

Τοποθετούμε πάνω στα παξιμαδάκια πρώτα το τυρί και μετά τη γαλοπούλα.

Αλείφουμε τη γαλοπούλα με τη σως.

Τα βάζουμε στην τοστιέρα για περίπου 2-3 λεπτά. Η γαλοπούλα πρέπει να ακουμπάει στο πάνω μέρος της τοστιέρας.

Όταν είναι έτοιμα, τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε από πάνω μερικά τοματίνια που έχουμε αλατίσει ελαφρά, τα φύλλα βασιλικού και τη ρίγανη.

Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη έξτρα σως.

Φυσικά, μπορούμε να δοκιμάσουμε τη συνταγή και με όποιο άλλο παξιμάδι “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη επιθυμούμε.

*Όλα τα προϊόντα λαδιού φτιάχνονται με κρητικό ελαιόλαδο.