Πολιτική απορρήτου
  1. Ο Δικτυακός Τόπος της Εταιρείας

Το www.tomanna.gr αποτελεί τον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας, με την επωνυμία «ΑΡΤΟΠΟΙЇΑ ΤΟ ΜΑΝΝΑ – Ν.ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «Ν.ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ», που εδρεύει στον Πλάτανο Κισσάμου Χανίων Κρήτης (στο εξής: «η Εταιρεία»).

  1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν  την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

  1. Τι είναι η  Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

  1. Είναι υποχρεωτική η παραχώρηση των Δεδομένων σας

Η παραχώρηση των Δεδομένων στην Εταιρεία, μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή να είναι προαιρετική.

Η υποχρεωτική ή προαιρετική φύση της παραχώρησης Δεδομένων επισημαίνεται με έναν αστερίσκο (*) δίπλα στα προσωπικά δεδομένα υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά στους Δικτυακούς Τόπους, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός της συλλογής των συγκεκριμένων Δεδομένων, και μπορεί, για παράδειγμα, να καταστεί αδύνατη για τη Εταιρεία η παροχή των άλλων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στους Δικτυακούς Τόπους της πέραν της πλοήγησης σε αυτούς.

Η παραχώρηση Δεδομένων στην Εταιρεία, πέραν των ανωτέρω, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής δεδομένων, αλλά η παραχώρηση τους χρησιμεύει στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  1. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε και με ποιο τρόπο

Η Εταιρεία στο πλαίσιο των υπηρεσιών και λειτουργιών της, δύναται να συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τόσο των εργαζομένων της, καθώς επίσης και των εν γένει συνεργατών της, αλλά και λοιπών φυσικών προσώπων με τα οποία συναλλάσσεται. Ειδικότερα δύναται να συλλέγει τα ακόλουθα:

  1. «Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» (απλά προσωπικά δεδομένα):
    – Δεδομένα υποψήφιων εργαζομένων: συλλέγονται στοιχεία βιογραφικού σημειώματος (όπως σπουδές, εκπαίδευση, κατάρτιση του εργαζομένου, προϋπηρεσία, αξιολόγηση). Τα στοιχεία αυτά υποβάλλονται από τους ίδιους τους υποψήφιους εργαζόμενους με την αποστολή του βιογραφικού σημειώματος είτε απευθείας στην Εταιρεία (μέσω email) είτε μέσω τρίτων συνεργαζόμενων εταιρειών, οι οποίες αναλαμβάνουν για λογαριασμό της Εταιρείας τη συλλογή βιογραφικών σημειωμάτων για ορισμένες θέσεις εργασίας.
    – Δεδομένα εργαζομένων: για τους εργαζόμενους της Εταιρείας τηρείται φάκελος με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διαδικασία της πρόσληψης και για τη διεκπεραίωση της μισθοδοσίας και τη διαχείριση της εργασιακής σχέσης, όπως το όνομα, το επώνυμο, το μητρώνυμο, το πατρώνυμο, έτος γέννησης, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, τόπος γέννησης, φύλο, υπηκοότητα, οικογενειακή κατάσταση, διεύθυνση κατοικίας, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου, στοιχεία προϋπηρεσίας, τίτλοι σπουδών, ημερομηνία πρόσληψης, θέση εργασίας, ωράριο, άδεια εργασίας (όταν απαιτείται για αλλοδαπούς εργαζόμενους) Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ή/και στοιχεία πιστωτικών/χρεωστικών καρτών τραπέζης, στοιχεία έλευσης και αποχώρησης εργαζομένων, στοιχεία ενδεχόμενων παροχών προς τους εργαζομένους (λ.χ. εταιρικά αυτοκίνητα, πιστωτικές κάρτες και δάνεια), στοιχεία εκπαιδεύσεων εργαζομένων, αξιολόγησης κ.ο.κ. Τα εν λόγω στοιχεία συλλέγονται απευθείας από τους εργαζόμενους της Εταιρείας. Επίσης, είναι πιθανόν τα δεδομένα αυτά να μην ανήκουν πάντοτε σε εργαζόμενους αλλά και σε τρίτους (λ.χ. μέλη της οικογένειας εργαζομένου, τέκνα κ.ο.κ., οι οποίοι επωφελούνται από την υπαγωγή σε υποχρεωτική ασφάλιση του ταμείου του γονέα ως προστατευόμενο μέλος).
    – Δεδομένα Προμηθευτών:για τους προμηθευτές μας (σε περίπτωση που πρόκειται για φυσικά πρόσωπα ή ατομικές επιχειρήσεις) συλλέγουμε στοιχεία απαραίτητα για την ολοκλήρωση των συναλλαγών και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των νόμων, όπως όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, διεύθυνση, τηλέφωνο, στοιχεία λογαριασμού IBAN, Δ.Ο.Υ, στοιχεία αξιολόγησης προμηθευτών. Τα εν λόγω δεδομένα συλλέγουμε απευθείας από τους Προμηθευτές.
    – Δεδομένα Συνεργατών: για τους εξωτερικούς συνεργάτες μας (λ.χ. διανομείς, συνεργεία καθαρισμού κ.ο.κ) συλλέγουμε στοιχεία απαραίτητα για την ολοκλήρωση των συναλλαγών και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των νόμων όπως όνομα, επώνυμο, αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ, διεύθυνση, σε περίπτωση που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μας συλλέγουμε περαιτέρω ώρα εισόδου και ώρα εξόδου καθώς και δεδομένα εικόνας. Τα εν λόγω δεδομένα συλλέγουμε απευθείας από τους Συνεργάτες.

– Δεδομένα Πελατών (οι οποίοι προμηθεύονται τα προϊόντα μας – χονδρική):για τους πελάτες μας (σε περίπτωση που πρόκειται για φυσικά πρόσωπα ή ατομικές επιχειρήσεις) συλλέγουμε στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, διεύθυνση κ.ο.κ. Τα στοιχεία αυτά είτε τα συλλέγουμε απευθείας από τους Πελάτες είτε μέσω των συνεργαζόμενων αντιπροσώπων μας.
– Δεδομένα Καταναλωτών: για τους καταναλωτές μας συλλέγουμε τα στοιχεία που μας υποβάλλουν οι ίδιοι σε περίπτωση που μας γνωστοποιήσουν κάποιο παράπονο, αίτημά τους (μέσω τηλεφώνου, email, social media κ.ο.κ).
– Δεδομένα συμμετεχόντων σε διαγωνισμούς: για τους συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς που διεξάγουμε συλλέγουμε δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, email, διεύθυνση κατοικίας, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, κ.ο.κ. Τα δεδομένα αυτά υποβάλλονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες εφόσον διαβάσουν τους εκάστοτε Όρους και Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή.

– Δεδομένα Επισκεπτών στις εγκαταστάσεις μας: όταν κάποιος επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις μας ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα εικόνας καθώς και το όνομα, επώνυμο, ώρα εισόδου και ώρα εξόδου και αριθμό ταυτότητας, κ.ο.κ. Τα δεδομένα συλλέγουμε από τα ίδια τα υποκείμενα για τη διασφάλιση των εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας, και ειδικότερα της ασφάλειας προσώπων και αγαθών.
– Δεδομένα Επισκεπτών στους δικτυακούς μας τόπους: τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω των δικτυακών μας τόπων είναι μόνο αυτά που υποβάλλουν οι ίδιοι οι επισκέπτες (λ.χ. μέσω της φόρμας επικοινωνίας) και ειδικότερα το όνομα, το τηλέφωνο και το email. Επίσης, ενδέχεται να συλλέξουμε μόνο ορισμένες απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με την επισκεψιμότητα στον εκάστοτε δικτυακό τόπο, όπως ενδεικτικά είναι η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (διεύθυνση IP) και το είδος περιηγητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης, cookies.

Ανά περίσταση, η Εταιρέια ενδέχεται να επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα τόσο ως υπεύθυνος επεξεργασίας, όσο και ως εκτελών την επεξεργασία για λογαριασμό τρίτων.

  1. «Ειδικές Κατηγορίες Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» (Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα):

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Εταιρεία δύναται να συλλέγει και να επεξεργάζεται δεδομένα που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (σ.σ. ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα), προκειμένου να ανταποκριθεί στις νόμιμες υποχρεώσεις του.

– Ειδικότερα δύναται να επεξεργάζεται στοιχεία που αφορούν στην υγεία (όπως πιστοποιητικά υγείας κατά τη διαδικασία πρόσληψης βάσει της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων, ή κατά τη χορήγηση αναρρωτικών αδειών, τη διαδικασία δηλώσεων εργατικών ατυχημάτων, ή κατά τη συλλογή παραπόνων από καταναλωτές.

– Ομοίως, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ιδίως όταν το επιτάσσει η ισχύουσα νομοθεσία, η Εταιρεία μπορεί να συλλέγει και να επεξεργάζεται δεδομένα που αφορούν σε ποινικές καταδίκες ή αδικήματα, όπως αντίγραφα ποινικού μητρώου, σεβόμενο πάντα την αρχή της αναλογικότητας.

  1. Δεδομένα ανηλίκων

Δεν προβλέπεται η παροχή υπηρεσιών απευθείας σε ανηλίκους, οπότε δεν αποτελεί πολιτική της Εταιρείας να αναζητεί ή λαμβάνει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων (δηλ. από πρόσωπα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους), είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσω τρίτων, πλην των περιπτώσεων που αφορούν σε δεδομένα τέκνων, υπό την ιδιότητα του προστατευόμενου μέλους ασφαλιζομένων γονέων.
Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι αδύνατο να ελέγχεται πάντοτε η ηλικία των προσώπων που εισέρχονται ή χρησιμοποιούν τους ιστότοπους της Εταιρείας, συστήνεται σε γονείς και κηδεμόνες ανηλίκων να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρεία, εάν διαπιστώσουν οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση δεδομένων εκ μέρους των ανηλίκων για τους οποίους είναι υπεύθυνοι, προκειμένου να ασκήσουν αντίστοιχα τα δικαιώματα που τους παρέχονται, όπως π.χ. για τη διαγραφή των δεδομένων τους.

  1. Σκοποί Επεξεργασίας

Η Εταιρεία είναι δυνατόν να συλλέξει και να επεξεργασθεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους εξής σκοπούς:

  1. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις έννομες υποχρεώσεις που του επιβάλει η νομοθεσία, όπως π.χ. η φορολογική, κλπ.
  2. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, υπό την ιδιότητα του ως εργοδοτικού φορέα, στο πλαίσιο των οποίων δύναται να προσλαμβάνει και απασχολεί προσωπικό ή/και να συμβάλλεται και με εξωτερικούς συνεργάτες.
  • Για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της.
  1. Για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προσωπικού, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού της.
  2. Προκειμένου να συνάπτει νόμιμα συμβάσεις και να ανταποκρίνεται στις νόμιμες υποχρεώσεις που αυτές επιβάλουν.
  3. Για προωθητικούς σκοπούς, σκοπούς marketing και επικοινωνίας.
  4. Διαβίβαση σε Τρίτους

Είναι πιθανόν η Εταιρεία να διαβιβάζει τα ανωτέρω δεδομένα σε τρίτους, ιδίως επειδή αυτό προβλέπεται από την υφιστάμενη νομοθεσία ως υποχρέωση της ή εναλλακτικά σύμφωνα με τις εγγυήσεις που προβλέπονται στην υφιστάμενη νομοθεσία. Ειδικότερα στο πλαίσιο της επίτευξης των σκοπών επεξεργασίας που αναφέρονται ως άνω, ενδέχεται να διαβιβαστούν δεδομένα σε:

– τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες οι οποίες παρέχουν στην Εταιρεία σχετικές υπηρεσίες όπως σε εταιρείες ευρέσεως προσωπικού, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών social media, φορείς πιστοποίησης κοκ. Σε κάθε περίπτωση, οι εταιρείες αυτές δεσμεύονται συμβατικά με την Εταιρεία μας και διασφαλίζεται η υποχρέωση εμπιστευτικότητας καθώς και όλες οι υποχρεώσεις που προβλέπονται στον ΓΚΠΔ.

– δημόσιες αρχές (Αστυνομικά τμήματα, Εισαγγελικές αρχές, Ε.Φ.Ε.Τ., Υγειονομικό κλπ.) κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Σε περίπτωση κατά την οποία η διαβίβαση αφορά σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), η Εταιρεία οφείλει να ελέγχει εάν:
• Η Επιτροπή έχει εκδώσει σχετική απόφαση επάρκειας για την τρίτη χώρα προς την οποία θα γίνει η διαβίβαση.

  • Τηρούνται οι κατάλληλες εγγυήσεις σύμφωνα με τον Κανονισμό για τη διαβίβαση των δεδομένων αυτών.

Σε διαφορετική περίπτωση, η διαβίβαση προς τρίτη χώρα απαγορεύεται και η Εταιρεία δεν μπορεί να διαβιβάσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα προς αυτή, εκτός εάν ισχύει κάποια από τις ειδικές παρεκκλίσεις που προβλέπει ο Κανονισμός (λ.χ. ρητή συγκατάθεση του υποκειμένου και ενημέρωση του αναφορικά με τους κινδύνους που ενέχει η διαβίβαση, η διαβίβαση είναι απαραίτητη για εκτέλεση σύμβασης κατόπιν αιτήματος του υποκειμένου, υπάρχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος, είναι αναγκαία για στήριξη νομικών αξιώσεων και ζωτικών συμφερόντων των υποκειμένων κ.ο.κ).

  1. Προστασία και Ασφάλεια Δεδομένων

Για να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να διατηρήσουμε την ακρίβεια των δεδομένων και να διασφαλίσουμε την κατάλληλη χρήση των προσωπικών δεδομένων των Υποκειμένων, η Εταιρεία έχει λάβει εύλογα μέτρα για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, τονίζεται ότι καμία μέθοδος διαβίβασης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Λαμβάνονται, ωστόσο, όλα τα αναγκαία μέτρα ψηφιακής ασφάλειας δεδομένων (antivirus, firewall).

Η τήρηση σε φυσικό αρχείο πρωτοτύπων ή αντιγράφων εγγράφων που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα φυσικών προσώπων, γίνεται κατά τρόπο που εξασφαλίζει την ασφάλειά τους τόσο από πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση (λ.χ. κλείδωμα, σύστημα συναγερμού, διαβίβαση σε σφραγισμένο φάκελο, διαβάθμιση εμπιστευτικότητας), όσο και από φθορά ή καταστροφή (λ.χ. σύστημα πυροπροστασίας, φύλαξη σε ερμάρια μη προσβάσιμα σε τυχόν πλημμύρα).

  1. Δικαιώματα Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Επισημαίνεται ότι κάθε Υποκείμενο δύναται, οποιαδήποτε στιγμή να ασκήσει τα δικαιώματά του για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως αυτά ορίζονται από τον ΓΚΠΔ ΕΕ (2016/679). Ειδικότερα, κάθε Υποκείμενο έχει το δικαίωμα:
• Να ζητήσει πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα. Μπορεί να αιτηθεί να λάβει αντίγραφο των προσωπικών του δεδομένων που τηρούνται και να ελέγξει τη νομιμότητα της εν λόγω επεξεργασίας.

  • Να ζητήσει τη διόρθωση των προσωπικών του δεδομένων. Μπορεί να αιτηθεί την επαλήθευση της ακρίβειας των δεδομένων που τηρούνται και εφόσον αυτά διαπιστωθούν ελλιπή ή ανακριβή να προσκομίσει διορθωμένα.
  • Να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων. Μπορεί να αιτηθεί να διαγραφούν ή να αφαιρεθούν προσωπικά δεδομένα, εφόσον η διατήρηση αυτών δεν στηρίζεται σε οποιαδήποτε νόμιμη βάση ή έννομο συμφέρον.
  • Να ζητήσει περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων.
  • Να ζητήσει τη φορητότητα/ διαβίβαση των προσωπικών του δεδομένων στο ίδιο το Υποκείμενο ή/και σε τρίτους. Στην περίπτωση αυτή θα παρασχεθούν στο Υποκείμενο των δεδομένων ή σε τρίτο που έχει επιλέξει τα προσωπικά του δεδομένα σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη, αναγνώσιμη μηχανικά μορφή. Η ικανοποίηση του δικαιώματος αυτού είναι δυνατή μόνο σε αυτοματοποιημένες επεξεργασίες.
  • Να ανακαλέσει την συγκατάθεσή του ανά πάσα στιγμή, για επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων όπου αυτή ήταν απαιτητή. Στην περίπτωση που ανακαλείται η συγκατάθεση ως προς δεδομένα, η επεξεργασία των οποίων είναι απολύτως αναγκαία για την παροχή των υπηρεσιών που παρέχει η Εταιρεία, τότε η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει οποιαδήποτε υπηρεσία προς το Υποκείμενο. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσης του Υποκειμένου.

Για την άσκηση όλων των ανωτέρω δικαιωμάτων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο email  info@tomanna.gr ή στο τηλέφωνο: 2822041770

Σε περίπτωση που ασκηθεί οποιοδήποτε εκ των ανωτέρω αιτημάτων/δικαιωμάτων, στην Εταιρεία, η Εταιρεία θα μεριμνήσει αμέσως για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός εύλογης προθεσμίας και το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών από την ταυτοποίηση του υποβληθέντος αιτήματος, ενημερώνοντας σας γραπτώς για την πρόοδο ικανοποίησης του.

Για οποιοδήποτε παράπονό σας αναφορικά με τη παρούσα πολιτική ή με ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να απευθύνεστε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μέσω της ακόλουθης σύνδεσης: www.dpa.gr.

Θα ήταν καλύτερο ωστόσο, για τις μεταξύ μας σχέσεις καθώς και για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, να μας δινόταν η ευκαιρία να ακούσουμε άμεσα τους προβληματισμούς σας και να τους διαχειριστούμε, γι’ αυτό παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε ενέργεια προσέγγισης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων όπως επικοινωνήσετε με μας, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επαφής που αναφέρονται παραπάνω.

  1. Χρονικό Διάστημα Διατήρησης Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται διατηρούνται για προκαθορισμένο και περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας, μετά την παρέλευση του οποίου τα δεδομένα διαγράφονται από τα αρχεία της Εταιρείας, εκτός εάν προβλέπεται ή επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία διαφορετική περίοδος διατήρησης.

  1. Επικαιροποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Εταιρεία δύναται να τροποποιεί την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κατά καιρούς για λόγους συμμόρφωσης με κανονιστικές μεταβολές, για λόγους βελτιστοποίησης των λειτουργιών και υπηρεσιών του. Επικαιροποιημένες εκδόσεις της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θα αναρτώνται στον ιστότοπο της Εταιρείας με ένδειξη ημερομηνίας, ώστε να καθίσταται γνωστό ποια είναι η πλέον πρόσφατα επικαιροποιημένη έκδοση.