ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Παξιμαδάκι κριθαρένιο με τοματίνια, σκόρδο, φέτα και δεντρολίβανο
για την συνταγη προτεινουμε
ΥΛΙΚΑ
  • 4-5 παξιμαδάκια κριθαρένια “το Μάννα”
  • 20 τοματίνια
  • ½ σκελίδα σκόρδο
  • δεντρολίβανο
  • 100 g φέτα
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα τοματίνια και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.

Σε ένα μπολ, βάζουμε τα τοματίνια, το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το ελαιόλαδο, λίγο λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Τυλίγουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 10-15 λεπτά.

Ξετυλίγουμε και κρατάμε το ζουμάκι που έχει δημιουργηθεί.

Σερβίρουμε, ρίχνοντας στα παξιμαδάκια το ζουμάκι που κρατήσαμε.

Βάζουμε από πάνω το μίγμα και προσθέτουμε τριμμένη φέτα.

Στο τέλος, προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι.

Διαλέξτε όποιο παξιμάδι “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη θέλετε και καλή απόλαυση!