ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Μπολ με φασολάκια, γραβιέρα και παξιμαδάκι κριθαρένιο με ελαιόλαδο
για την συνταγη προτεινουμε
ΥΛΙΚΑ

Για 2 μερίδες:

  • 7-8 παξιμαδάκια κριθαρένια με ελαιόλαδο “το Μάννα”
  • 150 g φασολάκια βρασμένα
  • 100 g γραβιέρα σε κύβους
  • 7-8 τοματίνια
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό

Για τη σως:

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο πορτοκάλι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. ξίδι λευκό
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι και κόβουμε τα τοματίνια σε τέσσερα κομμάτια.

Κόβουμε τα φύλλα από τον μαϊντανό.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.

Τα μεταφέρουμε σε ένα ταπεράκι.

Σε ένα ξεχωριστό βαζάκι, βάζουμε τα υλικά για τη σως και ανατεύουμε καλά.

Τα αποθηκεύουμε στο ψυγείο.

Τα παίρνουμε στο γραφείο και όταν θέλουμε να φάμε, προσθέτουμε τη σως και ανακατεύουμε καλά.

Μην διστάσετε να δοκιμάσετε τη συνταγή και με όποιο άλλο παξιμάδι “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη επιθυμείτε.

*Όλα τα προϊόντα λαδιού φτιάχνονται με κρητικό ελαιόλαδο.