ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κλασικός ντάκος με κριθαροκουλούρα
για την συνταγη προτεινουμε
ΥΛΙΚΑ
  • 1 κριθαροκουλούρα “το Μάννα”
  • 3 τομάτες
  • 100-150 g μυζήθρα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • ρίγανη
  • ελιές
  • κάπαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις 2 τομάτες σε κύβους. Τρίβουμε στον τρίφτη την 3η τομάτα.

Βάζουμε και τις 2 παρασκευές σε ένα μπολ με λίγη κάπαρη και ελιές, και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ρίγανη.

Τοποθετούμε το παξιμάδι σε ένα πιάτο και το πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Βάζουμε πάνω στην κριθαροκουλούρα το μίγμα μας και προσθέτουμε τη μυζήθρα.

Στο τέλος, ρίχνουμε λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο.

Όσο κλασικός και αν είναι ο ντάκος με κριθαροκουλούρα, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εκδοχή με όποιο από τα παξιμάδια “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη επιθυμείτε.