ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ελαφρύ trifle με λαδοκούλουρο χωρίς ζάχαρη και κρέμα ροδάκινο
για την συνταγη προτεινουμε
ΥΛΙΚΑ

Υλικά:

  • 1 πακέτο Χειροποίητο Λαδοκούλουρο χωρίς ζάχαρη Το Μάννα Τσατσαρωνάκη
  • 400γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κουτ. γλυκού στέβια
  • 200γρ. ροδάκινα + 2 ακόμη ροδάκινα για τη διακόσμηση
  • κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας, για τη διακόσμηση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε τα 200γρ. ροδάκινα σε χοντρές φέτες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και τα βάζετε στο μπλέντερ με τη στέβια. Χτυπάτε καλά μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε στο μίγμα το τυρί κρέμα και χτυπάτε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Κόβετε τα 2 ροδάκινα που είχατε κρατήσει για τη διακόσμηση σε κομμάτια.

Σπάτε με τα χέρια τα λαδοκούλουρα χωρίς ζάχαρη σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα βαθύ γυάλινο μπολ ή σε ατομικά γυάλινα μπολάκια, στρώνετε εναλλάξ λαδοκούλουρα, κρέμα και ροδάκινα, επαναλλαμβάνοντας τη διαδικασία, ώσπου να γεμίσει το μπολ. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα.

Σερβίρετε διακοσμώντας με κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας.