Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κριθαροκουλούρα με τομάτα, φέτα, τηγανητό αυγό και κρίταμο
για την συνταγη προτεινουμε
ΥΛΙΚΑ
  • 1 κριθαροκουλούρα “το Μάννα”
  • 2 φέτες τομάτα
  • 50g φέτα
  • 1 αυγό
  • 3-4 φύλλα κρίταμο
  • ελαιόλαδο
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε 2 φέτες τομάτα, τις αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε λίγο αλάτι και τις τοποθετούμε πάνω στην κριθαροκουλούρα μαζί με τη φέτα.

Βάζουμε τον ντάκο σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στον φούρνο για 5 λεπτά στους 160oC.

Παράλληλα, τηγανίζουμε ένα αυγό με ελαιόλαδο.

Βγάζουμε από τον φούρνο τον ντάκο και τον βάζουμε σε ένα πιάτο.

Από πάνω, τοποθετούμε το τηγανητό αυγό.

Στο τέλος, προσθέτουμε μερικά φύλλα κρίταμο, λίγη ξερή ρίγανη, λίγο χοντρό αλάτι και πιπέρι.

Δοκιμάστε τη συνταγή με τα παξιμάδια “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη της αρεσκείας σας.