Η «ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ “ΤΟ ΜΑΝΝΑ” Ν.ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ» στις 206 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα
ΝΕΑ

Η εταιρία «ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ “ΤΟ ΜΑΝΝΑ” Ν.ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ» αναδείχθηκε στις 206 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Η εταιρία «ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ “ΤΟ ΜΑΝΝΑ” Ν.ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ» είναι μία από τις 206 εταιρίες, οι οποίες προκρίθηκαν στη 2η φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards», βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Η Τελετή Βράβευσης “Growth Awards”, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019. Η Τελετή στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία έχοντας περισσότερους από 2.000 προσκεκλημένους.

Τα “Growth Awards” αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν και συνδύασαν ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Ελένη Τσατσαρωνάκη τόνισε ότι «η ανάδειξη της εταιρείας στα Growth Awards αποτελεί ιδιαίτερη αναγνώριση λόγω του συνδυασμού της επιχειρηματικής απόδοσης με μια σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία που εδράζεται στην ιστορική συνέχεια για πάνω από 70 χρόνια, στη συνεπή τήρηση της παράδοσης προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και στην οικοδόμηση των οικογενειακών αξιών ως μέτρου επιχειρηματικής αριστείας. Η λειτουργική και επιχειρησιακή βελτίωση, η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, οι επενδύσεις καθετοποίησης και διαφοροποίησης από το χωράφι-στο ράφι και στη διατροφή του επισκέπτη συμπληρώνουν της εταιρική μας συνείδηση για το διευρυμένο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζουμε με εξωστρέφεια. Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό το θεσμό των Growth Awards (ως βραβεία B2B), τους οργανωτές αλλά και την εξέχουσα Επιτροπή Βραβεύσεων

Στην 18μελή Επιτροπή Βραβεύσεων, προεδρεύουν από κοινού ο κ. Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank και ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton ενώ ως μέλη της συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας:
1. Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος SAN / IKOS, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΤΕ
2. Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής, OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
3. Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος, AEGEAN AIRLINES & Διευθύνων Σύμβουλος, AUTOHELLAS
4. Κωνσταντίνος Βασιλείου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, EUROBANK
5. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, CHIPITA S.A..
6. Νέλλη Κάτσου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, ΦΑΡΜΑΤΕΝ Α.Β.Ε.Ε.
7. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος, ΤΕΜΕΣ Α.Ε.
8. Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος , Όμιλος Επιχειρήσεων ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.
9. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ
10. Γιώργος Προβόπουλος, Πρόεδρος ΕΛΛΑΚΤΩΡ & Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, EUROBANK BULGARIA ΑD
11. Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ & Διευθύνων Σύμβουλος ELECTRA HOTEL & RESORTS
12. Ασημίνα Τζίκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος, ELVIAL S.A.
13. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ
14. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος, ΣΕΒ & Πρόεδρος, Ομίλου QUEST
15. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος, FOURLIS A.E. Συμμετοχών
16. Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, NAVIOS Group of Companies

διαβάστε επίσης